تبلیغات
هنر بانو - حلوای عربی
گاهی باید کم باشی تا کمبودت احساس شه ، نه اینکه نباشی تا نبودنت عادت شه.

حلوای عربی





این حلوا بسیار خوشمزه هست و کمی مزه شکلات میده

حتما درست کنید من خیلی دوست داشتم شما ها هم حتما دوست دارید

مواد لازم:
شیر خشک : 1 پ
آرد : 1.5 پ
نشاسته : نصف پ
آب : 1.5
شکر : 2.5 پ
روغن مایع : به میزان لازم
نکته 1 : هیچ اسانس دیگری به حلوا نزنید
نکته 2 : این حلوا انگشتی است و با قاشق سرو میشه
نکته 3 : آب را کم و زیاد نکنید. 
نکته 4 : پیمانه شما هر چیزی میتواند باشد موردی ندارد
نکته 5 : روغن حتما حتما باید مایع باشد
نکته 6 : آرد اگر آرد شیرینی پزی باشد یا همان آرد سفید لذیذتر میشود
نکته 7 : دقت کنید نباید آب با شکر دایم بغلد که آب تبخیر شود
نکته 8 : سریع هم زدن در مرحله آخر بسیار مهم است چرا که ممکن است گوله هایی حل نشده در حلوا باقی بماند.
نکته 9 : اگر به خاطر کم تجربگی گوله هایی باقی ماند می توانید از یک صافی رد کنید
نکته 10 : این حلوا موقع هم زدن به نظر کم رنگ می آید ولی نگران نباشید به هم زدن ادامه دهید رنگ قهوه ای شکلاتی و خوش رنگش کم کم نمایان می شود

طرز تهیه :
1- آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت کم میگذاریم تا در حین بو دادن آرد کم کم حل شود و آماده باشدمواد خشک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت خوب بو میدهیم تا کاملا تغییر رنگ دهد اما نسوزد 
2- روغن مایع را به اندازه ای اضافه میکنیم که نه آرد شل شل شود و نه سفت بماند. ( کمی رو به شل بودن برود ) کمی هم زده و از روی آتش بر میداریم
3- آب و شکر آماده شده را سریع روی مواد میریزیم و هم زمان با دست دیگر یا کمک فرد دیگری سریع هم میزنیم .( که اگر با همزن دستی باشد خیلی بهتر میشود) مراقب باشید از بخار نسوزید.

در هر ظرفی که دوست دارید بریزید و با سلیقه ایرانی تزیین کرده نوش جان کنید.
میتوانید در بشقاب های کوچک ریخته و برای ماه رمضان دور سفره پخش کنید مطمئن باشید همه دستور پختش را از شما خواهند گرفت.



موضوع: رمضان،
برچسب ها: رمضان.حلوا.افطار.حلوای عربی.حلوا حلیب،
[ چهارشنبه 2 مرداد 1392 ] [ 10:34 ب.ظ ] [ سادات ] [ نظرات() ]