تبلیغات
هنر بانو - توپک خرما
گاهی باید کم باشی تا کمبودت احساس شه ، نه اینکه نباشی تا نبودنت عادت شه.

توپک خرما


مواد لازم: 

خرمای چرخ شده نیم كیلوگرم 

دارچین و هل از هركدام نصف قاشق چایخوری 

روغن مایع یا كره دو قاشق غذاخوری 

انواع مغزهای خرد شده (پسته، بادام، گردو، پودر نارگیل و كنجد) به میزان لازم 


طرز تهیه: 

خرمای چرخ كرده (البته هسته آن را گرفته و چرخ می‌كنیم)

 سپس آن را با روغن، هل و دارچین خوب مخلوط كرده

 بعد آن را به صورت توپ‌های كوچكی قلقلی كرده و در مغزی كه دوست داریم غلتانده و در ظرفی می‌چینیم،

می‌توانیم وسط توپك‌ها را هم یك مغز بگذاریم




موضوع: رمضان،
برچسب ها: تزیین خرما.تزیین سفره افطار،
[ یکشنبه 30 تیر 1392 ] [ 08:51 ق.ظ ] [ سادات ] [ نظرات() ]