تبلیغات
هنر بانو - شیر برنج
گاهی باید کم باشی تا کمبودت احساس شه ، نه اینکه نباشی تا نبودنت عادت شه.

شیر برنج


مواد لازم برای 4 نفر 
برنج ------------------------- 2 پیمانه 

شیر ------------------------- 8 پیمانه 

شکر ------------------------ ¾ پیمانه 

گلاب ------------------------ ½ پیمانه 

طرز تهیه 

برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید 

در قابلمه مناسبی برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط بپزید تا برنج نرم شود و حدود نصف لیوان از آب باقی بماند 

شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز و مغز پخت شود 

بعد از اینکه دانه برنج کاملا باز شدند، شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه کنید

شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود 

10 دقیقه آخر طبخ، گلاب را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا هم شیربرنج ته نگیرد و هم مواد کاملا با هم مخلوط شوند 

10 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب، حرارت را خاموش کنید و یک دم کنی تمیز روی قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببنید و 5-10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد 

بعد از این مدت درب قابلمه را بردارید و بعد از اینکه شیربرنج کمی سرد شد، در ظرف مورد نظر سرو کنید 

( میتوانید به دلخواه برای تجربه طعم جدیدی از شیر برنج، در دقایق آخر طبخ، حدود یک ملاقه از شیر برنج را با نصف لیوان خامه جداگانه مخلوط کنید و مجددا داخل ظرف برگردانید و مواد را هم بزنید و بعد از 5-7 دقیقه زیر شیر برنج را خاموش کنید 
در تبریز و معدود مناطقی دیگر، معمولا شیر برنج را همراه با مربای گل محمدی سرو میکنند 


مقدار شکر ذکر شده بسته به ذائقه افراد متغیر است. این مقدار شکر میتواند حداکثر تا یک و نیم پیمانه افزایش و یا به ½ پیمانه کاهش یابد 


هنگامی که شیر را اضافه میکنید کمی حرارت را بالا ببرید تا شیر بجوشد و بعد حرارت را متوسط کنید. توجه داشته باشید حین پخت درب قابلمه باز باشد تا شیربرنج سر نرود
از سیاهدانه برای داخل ان یا تزیین روی ان نیز مبتوانید استفاده ببرید




موضوع: رمضان،
برچسب ها: رمضان.افطاری.شیربرنج،
[ شنبه 22 تیر 1392 ] [ 02:22 ب.ظ ] [ سادات ] [ نظرات() ]